Spijksedijk 14c, 4207 GN Gorinchem
Filters

Filters voor filteroverdruksysteem

We weten allemaal dat schone lucht van levensbelang is. Toch kan het zo zijn dat u door het werk dat u uitvoert in aanraking komt met verontreinigde lucht. Dan kunt u denken aan werkzaamheden zoals grondwerken, afvalverwerking, bodemsanering en meer. Om het binnendringen van schadelijke stoffen in de cabine van de machinist of chauffeur te voorkomen, is het plaatsen van een filteroverdruksysteem dé oplossing voor schone lucht. Het filteroverdrukysteem is voorzien van luchtzuiverende filters die de vervuilde omgevingslucht omzet in schone lucht. Adem nooit geen vervuilde buitenlucht meer in tijdens uw werkzaamheden en kies voor een filteroverdruksysteem van JDK Global!

De filters in het filteroverdruksysteem zorgen voor gegarandeerd schone lucht!

Wilt u de werkveiligheid van u en uw personeel waarborgen? Er zeker van zijn dat u in de cabine schone lucht inademt en niet de vervuilde buitenlucht, vol gassen en schadelijke stoffen? Kies dan voor de filteroverduksystemen van JDK Global. Ons systeem bestaat uit een controlesysteem, ventilator en filterpakket. Dankzij het drukverschil in de cabine kan de lucht niet anders dan door het filteroverdruksysteem de cabine in. De filters in het systeem zetten de vervuilde lucht om in schone lucht, zo bent u ervan verzekerd dat u echt schone lucht inademt.

Actieve koolstoffilters geleverd door JDK Global

JDK Global levert actieve koolstoffilters die bescherming bieden tegen het inademen van gassen en dampen en stof/HEPA filters die bescherming bieden tegen grofstof, fijnstof en giftig fijnstof in de klasse P1, P2 en P3. Alle door JDK Global geleverde filters worden geleverd met een certificaat en een duidelijke handleiding die uitleg geeft over het gebruik, verwijderen en plaatsen van de filters.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van JDK Global! We staan voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Our job, your benefit!

     

 

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF
Merken

       

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF

© JDK Global VOF 2022 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM