Spijksedijk 14c, 4207 GN Gorinchem
Overdrukfiltersystemen

Freshfilter overdruksystemenFreshfilter overdruksystemen JDK Global

Overdrukfiltersystemen worden gebruikt op voertuigen, grondverzetmachines of ander mobiel materieel om de machinist te beschermen tegen schadelijke stoffen en/of gassen die vrijkomen bij werkzaamheden. Dan kunt u denken aan werkzaamheden zoals sanering, in sorteerhallen of bij compost-verwerking. JDK Global is dé leverancier van Freshfilter overdruksystemen en bijhorende filters en producten. Het systeem van Freshfilter staat bekend om zijn goede kwaliteit en dat het systeem voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door de regering. Bel vandaag nog JDK Global voor advies of het bestellen van een overdruksysteem van Freshfilter.

Overdruksysteem voor het filteren van vervuilde buitenlucht

Hoe werkt een overdrukfiltersysteem? Het filteroverdruksysteem wordt gekoppeld aan een signaleringssysteem. Dit signaleringssysteem controleert constant de overdruk in de cabine, de werking van geïnstalleerde filters en het binnendringen van schadelijke stoffen. Doordat er drukverschil is zorgt het systeem ervoor dat de vervuilde buitenlucht alleen door de speciale unit de cabine in stroomt. De vervuilde lucht wordt door de unit gefilterd waardoor u ervan verzekerd bent dat er uitsluiting schone lucht binnenkomt in de cabine. Neem geen risico voor uzelf of uw personeel en bestel vandaag nog een overdruksysteem bij JDK Global!

Diverse Freshfilter overdruksystemen bij JDK Global

Freshfilter biedt diverse modellen overdruksystemen aan, waarbij elk model zijn eigen kenmerken heeft. Zo heeft bijvoorbeeld de FFBOX ronde filters, deze plaats u eenvoudig in de unit en zijn niet verkeerd te plaatsen zodat uw weer snel verder kunt met uw eigen werk. Een ander overdruksysteem is de FFM10, kenmerk hierbij is dat de unit op het dak van de cabine wordt geplaatst. Wilt u een unit met de grootste filter capaciteit? Dan kiest u voor de FFMultibox van Freshfilter, een filteroverdruksysteem met een hoge filter capaciteit in een compact formaat. Wilt u meer informatie over de verschillende systemen of graag advies welk systeem het beste bij uw cabine past? Het team van JDK Global staat voor u klaar!

Kies voor een veilige werkomgeving voor uzelf en uw personeel en laat vandaag nog een overdruksysteem van Freshfilter plaatsen door JDK Global. Our job, your benefit!

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF
Merken

       

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF

© JDK Global VOF 2022 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM