Overdrukfiltersystemen

Overdrukfiltersystemen

Kies voor een veilige werkomgeving voor uzelf en uw personeel. 
Freshfilter overdruksystemen JDK Global
Overdrukfiltersystemen worden gebruikt op voertuigen, grondverzetmachines of ander mobiel materieel om de machinist te beschermen tegen schadelijke stoffen en/of gassen die vrijkomen bij werkzaamheden. Dan kunt u denken aan werkzaamheden zoals sanering, in sorteerhallen of bij compost-verwerking. JDK Global is dé leverancier van Freshfilter overdrukfiltersystemen en bijhorende filters en producten. Het systeem van Freshfilter staat bekend om zijn goede kwaliteit en dat het systeem voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door de regering. Bel vandaag nog JDK Global voor advies of het bestellen van een overdrukfiltersysteem van Freshfilter.
Overdruksysteem voor het filteren van vervuilde buitenlucht

Hoe werkt een overdrukfiltersysteem? Het filteroverdruksysteem wordt gekoppeld aan een signaleringssysteem. Dit signaleringssysteem controleert constant de overdruk in de cabine, de werking van geïnstalleerde filters en het binnendringen van schadelijke stoffen. Doordat er drukverschil is zorgt het systeem ervoor dat de vervuilde buitenlucht alleen door de speciale unit de cabine in stroomt. De vervuilde lucht wordt door de unit gefilterd waardoor u ervan verzekerd bent dat er uitsluiting schone lucht binnenkomt in de cabine. Neem geen risico voor uzelf of uw personeel.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van JDK Global! We staan voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Our job, your benefit!

 

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF
Merken

Lincoln

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF

© JDK Global VOF 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM