Spijksedijk 14c, 4207 GN Gorinchem
Referenties

Referenties JDK Global

JDK Global biedt op het gebied van vetsmering, overdruksystemen en filters de meest betrouwbare en beste oplossingen. Kiezen voor één van onze systemen is gegarandeerd een goede investering! Niet verlengd u alleen de levensduur van uw machines, rollend materieel of vrachtwagens ook bespaard u op de kosten voor het onderhoud! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op, ons team staat voor u klaar.

Kies voor bedrijfszekerheid en een veilige werkomgeving

Bedrijfszekerheid is één van de belangrijkste elementen in 'het zaken' doen. Uw vrachtwagens, rollend materiaal en machines zijn alleen rendabel als ze optimaal functioneren en niet stil vallen. Daarnaast is veiligheid en werkcomfort voor uw personeel belangrijk, dan kunt u denken aan filteroverdruksystemen in de cabine of automatische vetsmering zodat het niet meer met de hand hoeft. Wilt u ook zeker zijn van bedrijfszekerheid en een veilige werkomgeving? Kies dan voor de systemen van JDK Global!  

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, bekijk hieronder ons fotoboek

Bij JDK Global zijn wij geen praters maar doeners. We kunnen u nu gaan vertellen hoe goed wij zijn in het installeren van een LINCOLN vetsmeersysteem en Freshfilter filteroverdruksytemen, maar wij u laten liever zien wat wij kunnen. Beelden zeggen tenslotte meer dan woorden. Oordeel zelf en klik op de onderstaande foto voor het bekijken van de fotogalerie.

Our job, your benefit!

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF
Merken

       

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF

© JDK Global VOF 2022 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM