Service Tekst

Reparatie en service van smeersystemen 

Waar wordt gewerkt met machines en wagens kan de productiviteit pas worden gegarandeerd als uw machines en wagens naar behoren functioneren. JDK Global biedt u een snelle manier van handelen, als reparatie en controle van uw smeersystemen zo spoedig mogelijk gewenst is.  

Controle en reparatie van elk merk smeersysteem 

JDK Global is leverancier van de automatische smeersystemen van LINCOLN, maar wij staan voor u klaar voor reparatie en controle van elk merk smeersysteem. Na uw aanvraag komen wij zo snel mogelijk bij u op locatie om in kaart te brengen wat er nodig is om uw machine weer aan de praat te krijgen. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u de werkzaamheden zo snel mogelijk hervat. Met onze uitstekende kennis van smeersystemen hoeft u zich over uw machines en wagens geen zorgen meer te maken.  

Snelle service bij stilstand van machines 

Gaat u in zee met JDK Global, dan profiteert u van onze snelle service en goede kennis van zaken. Met een breed netwerk en het gebruik van onze automatische smeersystemen zijn we in een mum van tijd bij u en gaan we direct aan de slag om de oorzaak van stilstand van uw machines of wagens te verhelpen. Laat u door ons overtuigen van de voordelen, die een automatisch smeersysteem met zich meebrengt.  

Voordelen automatisch vetsmeersysteem 

Het gebruik van een automatisch vetsmeersysteem biedt uitkomst als het gaat om moeilijk te bereiken onderdelen, maar dat is nog niet alles. Materieel dat goed gesmeerd is, zorgt ervoor dat vuil wordt geweerd en dat slijtage van de bewegende onderdelen minder snel optreedt. Bespaar ook op de kosten van uw wagens en machines en kies voor de snelle service van JDK Global. Liever met uw machine bij ons langskomen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.  

Contact opnemen bij storing machines 

Neem bij een storing telefonisch contact met ons op, dan plannen we direct een afspraak met u in. We repareren uw machines waar mogelijk ter plaatse. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan hoort u direct van ons wat de benodigde vervolgstappen zijn. 

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF
Merken

Lincoln

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF

© JDK Global VOF 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM