0183-730455 info@jdkglobal.nl
Sportlaan 5C 4209 AX Schelluinen
Overdruksystemen in Breda
Breda

Overdruksystemen voor een zuivere lucht in Breda

Overdruksystemen zijn de nieuwste manier om de lucht in cabines van machines in Breda en vrachtwagens zuiver te houden. Tijdens werkzaamheden zoals slopen, recylen maar ook compostering en bodemsanering zitten uw werknemers uren in verontreinigde lucht. Door de werkzaamheden die zij uit voeren komt er veel koolwaterstof en andere verontreiniging vrij. Logischerwijze komt dit ook in de cabine terecht. Met een overdruksysteem van Freshfilter zorgt JDK Global voor een zuivere lucht in de cabine van uw personeel in Breda.

Garandeer de gezondheid van uw personeel en kies voor overdruksystemen van JDK Global waardoor vuile lucht de cabine niet meer in kan.

Hoe werkt een overdruksysteem voor zuivere lucht in Breda?

Een overdruksysteem met filter van Freshfilter zorgt ervoor dat de cabine luchtdicht wordt gemaakt, op de toevoer via de filter na. De luchtdruk in de cabine van uw machine in Breda wordt op 100 Pascal gebracht. Dit betekent dat er in de cabine meer druk staat dan er buiten de cabine is. De lucht kan dan ook niet zomaar van buiten naar binnen. De enige weg is via het filter, waardoor de lucht binnen wordt gezuiverd.

Schone lucht wordt uitsluitend via het systeem de cabine in gepompt. Schoon, zuiver en veilig.
Meer informatie? Als specialist geeft JDK Global u dit graag. Wij zijn een bekend begrip in Breda. Voor meer informatie: contact opnemen

Overdruksystemen in Breda zorgen voor een schone werkomgeving

Overdruksystemen zorgen voor een schone werkomgeving voor u en uw collega's in Breda. Dankzij de filters en het oversdruksysteem. worden schadelijke stoffen en dampen van buiten gefilterd voordat deze weer terug de cabine ingaan. Dit is erg belangrijk voor de gezondheid van uw collega's bij werkzaamheden zoals:

  • Slopen
  • Recyclen
  • Compostering
  • Bodemsanering

Er zijn nog veel en veel meer werkzaamheden waarbij u en uw werknemers in aanraking kunnen komen met onzuivere lucht. Speciaal voor transportvoertuigen en machines op bouwlocaties, in de industrie of landbouw biedt JDK Global aangepaste overdruksystemen met filter.

Overdruksystemen van Freshfilter in Breda

JDK Global levert overdruksystemen van het merk Freshfilter in Breda en de rest van Nederland. Dit merk heeft 4 modellen in haar collectie. Alle vier zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de richtlijnen. Kies bijvoorbeeld voor de FFMultibox in uw graafmachines. Of voor de FFBox voor vrachtwagens.

Wilt u weten welk model geschikt is voor uw cabines in Breda? Kies dan voor advies van JDK Global. Welke model overdruksysteem u ook kiest, allen dragen bij aan optimale prestaties en veiligheid en gezondheid van uw werknemers.

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF
Merken

       

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF

© JDK Global VOF 2022 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM