Spijksedijk 14c, 4207 GN Gorinchem
Overdruksystemen in Hendrik-Ido-Ambacht
Hendrik-Ido-Ambacht

Schoon, zuiver en veilige lucht in uw cabine in Hendrik-Ido-Ambacht met de overdruksystemen van JDK Global!

Bent u op zoek naar overdruksystemen in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht? En wilt u deze aanschaffen bij dé specialist op het gebied van overdruksystemen? Zodat u altijd verzekerd bent van een zuivere en schone lucht in uw cabine van de machine. U hoeft niet verder te zoeken want dan bent u bij JDK Global aan hét juiste adres! Wij zijn een bekend begrip in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving. Als geen ander begrijpen wij dat u tijdens bepaalde werkzaamheden in Hendrik-Ido-Ambacht niet het risico wilt lopen om met verontreinigde lucht in aanraking te komen. Dan biedt een overdruksysteem van JDK Global dé oplossing. De speciaal gesloten installatie zorgt voor de zuivering van de lucht. Door het creëren van overdruk in de cabine kan de lucht van buiten niet naar binnen. Via het systeem wordt uitsluitend schone lucht de cabine in gepompt. Schoon, zuiver en veilige lucht, meer wilt u niet tijdens het werken in de cabine van uw machine. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met JDK Global in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht, we staan voor u klaar! 

Voor meer informatie: contact opnemen

Overdruksystemen van JDK Global voor een schonere werkomgeving in Hendrik-Ido-Ambacht

Overdruksystemen zorgen voor een schone werkomgeving. De filters zorgen er namelijk voor dat schadelijke stoffen en dampen van buiten gefilterd worden voordat deze weer de cabine ingaan. Dit is van belang tijdens werkzaamheden als:

  • Slopen
  • Recyclen
  • Compostering
  • Bodemsanering

En nog vele andere werkzaamheden waarbij u in aanraking kunt komen met vieze lucht. Speciaal voor transportvoertuigen en machines die gebruikt worden in de industrie en landbouw kunnen deze worden toegepast.

Overdruksystemen van Freshfilter geleverd in Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook in de rest van Nederland

JDK Global levert overdruksystemen van het merk Freshfilter in Hendrik-Ido-Ambacht en de rest van Nederland. De modellen van dit merk hebben zich dan ook de afgelopen jaren weten te bewijzen. Ze verzekeren goede kwaliteit en voldoen aan de gestelde richtlijnen. Daarnaast is er keuze uit verschillende modellen. Zo is er de FFMultibox die veel gebruikt wordt op graafmachines. En ook de FFBox speciaal voor graafmachines en vrachtwagens. Bent u benieuwd welk model geschikt is voor uw situatie? Laat u dan door ons adviseren. Welke u ook kiest, alle overdruksystemen dragen bij aan optimale prestaties en veiligheid voor werknemers.

Neem contact op

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF

Stel uw vraag

Overdruksystemen | Hendrik-Ido-Ambacht

Merken

   

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF

© JDK Global VOF 2020 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM