Overdruksystemen in Noord-Holland
Noord-Holland

Overdruksystemen voor luchtzuivering in Noord-Holland  

Wilt u altijd verzekerd zijn van een zuivere en schone lucht in de cabine van uw machine? Neem dan contact op met JDK Global voor een overdruksysteem die helemaal past bij uw werkzaamheden. Als specialist in overdruksystemen in Noord-Holland voorzien wij u van lichtzuivering via een speciaal gesloten installatie. Dit doen we met een overdruksysteem dat voorkomt dat u met verontreinigde lucht in aanraking komt. Benieuwd hoe wij de luchtzuivering bij u garanderen? 

Hoe werkt een overdruksysteem? 

Door gebruik te maken van een gesloten overdruksysteem, voorkomt u dat lucht van buiten naar binnen toe kan. Dit wordt gegarandeerd door een overdruk in de cabine te creëren. Bij een dergelijk systeem wordt schone lucht uitsluitend via het systeem in de cabine gepompt. Zo houdt u het schoon, veilig en zuiver. Wilt u meer informatie over de werking en de mogelijkheden van overdruksystemen? Als specialist voorzien wij u hier graag in. Wij zijn inmiddels een bekend begrip in de provincie Noord-Holland. Neem contact met ons op en laat u overtuigen van de meerwaarde. 

Een schone werkomgeving met overdruksystemen  

Met overdruksystemen zorgt u eenvoudig voor een schone werkomgeving. De aanwezige filters zorgen ervoor dat dampen en schadelijke stoffen van buiten gefilterd worden. Hiermee voorkomt het systeem dat deze stoffen en dampen de cabine weer ingaan. De aanwezigheid van een  overdruksysteem in Noord-Holland is vooral belangrijk bij werkzaamheden in de landbouw en industrie. Hierbij gaat het om werkzaamheden als: 

  • Slopen 
  • Compostering 
  • Recyclen 
  • Bodemsanering 

Freshfilter overdruksystemen  

JDK Global is leverancier van overdruksystemen van het merk Freshfilter. Dit leveren we in Noord-Holland, maar ook in de rest van Nederland. De modellen van Freshfilter hebben zich de afgelopen jaren absoluut bewezen. Met de aanschaf van een overdruksysteem van dit merk komt u in het bezit van een systeem van goede kwaliteit. Uiteraard voldoet het aan alle geldende richtlijnen. Kies uw favoriete model en draag hiermee zorg voor de veiligheid van uw medewerkers. Een voorbeeld van een veelgebruikt overdruksysteem op graafmachines is de FFMultibox. Zoekt u een overdruksysteem voor vrachtwagens én graafmachines? Kies in dat geval voor de FFBox. Vindt u het lastig om te bepalen wat in uw situatie de beste keuze is? Laten we samen gaan kijken naar de beste keuze in uw situatie. Neem gerust even contact met ons op.  

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF
Merken

Lincoln

JDK Global VOF logo
JDK Global VOF

© JDK Global VOF 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM